Openingsuren : Ma-di-woe:  8u - 12:30u  / 14u - 19 u  •  do en vrij : gesloten  •  za: 8u - 12:30u  / 14u - 18:30 u  •  zo: 8u30 - 12:30u  / 16u - 19 u

 

Kip-,

kalkoen-,

varkens-,

runds- & gehaktballetjes.

 

 

Fondue

 

Chipolata

hamburger natuur

kippenlapje

kaasburger

 

 

 

 

Hamburger natuur

chipolata

ei met spek

blinde vink

gemarineerdbiefstuk, kalkoenschnitzel

cordon bleu

chefsburger

brochette.

 

gourmet

gourmet junior

 

Fazantfilet

eendenborstfilet

hertekalfsfilet

lamsfilet

biefstuk,

kalfslapje

raclettekaas.

 

 

 

 

winter gourmet

Gastronomisch Teppanyaki

Oosterse scampi’s, gemarineerde kabeljauwfilet, zalmsteak met citroenpeper, gemarineerd lamskroontje,
gemarineerd rundsreepje, kiptournedos & varkensmedaillon.

 

Cowboysteak

300 g vlees per persoon met groenten 2 koude en 1 warme saus

en opgevulde aardappel of 250 g frieten per persoon

 

© Copyright 2017  Strobbe Design - Site by Plenso - All Rights Reserved.

Keurslager Ivan en Viviane