Openingsuren : Ma-di-woe:  8u - 12:30u  / 14u - 19 u  •  do en vrij : gesloten  •  za: 8u - 12:30u  / 14u - 18:30 u  •  zo: 8u30 - 12:30u  / 16u - 19 u

Koude hapjes

Huisbereide paté met konfijt

Glaasje paté & konfijt

Glaasje met een cocktail van grijze garnalen

Glaasje viscocktail

Glaasje met Breydelham

Schaaltje met Gandaham en meloen

Schaaltje van carpaccio met rucolasalada en parmezaanse schilfers

Parmezaankoekje met foie gras

Kippenboutjes

Minipizza

Assortiment gevulde minividés

Kaasballetjes

Garnaalballetjes

Kwartelboutje

 

Tomatenroomsoep met balletjes op grootmoeders wijze

Boschampignonroomsoep

Pompoenroomsoep

Aspergeroomsoep met gerookte zalm en aspergepunten

Bloemkool-brocollisoep

 

Wij voorzien
0.5 l / pers.

Verse meloen in manteltje van Italiaanse ham

Carpaccio van rundsfilet met rucola en parmezaanse schilfers

Fijnproeversbordje van het huis

gerookte zalm, foie gras, wildpastei, scampi, garnalen en gemengde sla

Zeevruchtencocktail

 

Koude

gerechten

Koninginnenhapje met verse vidévulling

Scampi van de chef (6 stuks)

Normandische tongfilet met garnaaltjes (3 stuks)

Noordzeevispannetje

Zalmfilet met een duo van asperges

 

Warme gerechten

Orloff van kalkoen met champignonsaus

Rundstong in tomatensaus

Gevulde kalkoenfilet met fijne champagnesaus

Wildstoofpotje

Kabeljauwhaasje in fijne preiroomsaus met zijn garnituur

Gebakken eendenborst met fruitig sausje

Culinair varkenshaasje in saus van de chef

 

Warme groentjes worden voorzien bij ieder hoofdgerecht.

 

Verse aardappelkroketten

Verse frieten

Aardappelpuree

Krielpatatjes

Roomaardappeltjes

Koude patatjes – mayonaise of vinaigrette

Wortelpuree

Duo puree

Trio puree

 

 

Aardappelvariëteiten

Rauwkost groenten

Geraspte wortelen, tomaten, gemengde salade, komkommer schijfjes & witte koolsla.

Warme groenten

Boontjes met spek, witloof, tomaat Provençaal, bloemkool & broccoli.

Warme sauzen

Champignonroomsaus, peperroomsaus, roze pepersaus, Bearnaisesaus, boschampignonsaus & fijne champagnesaus.

 

 

Rundsvlees 1e kwaliteit: rosbief, steaks, côte à l’os, tournedos,…

Gemarineerd lamskroontje, gelardeerd gebraad,

gevulde varkenshaasjes, kalkoenhaasje, kalkoen-, kip- & eendenborstfilet

Wild op aanvraag!

SPECIALITEIT VAN HET THUIS: Gekruide côte à l’os

 

TOPPER van uw keurslager: Gevulde kerstkalkoen

(Kalkoen met farce van kalfsgehakt, boschampignons en porto Bijhorende portobosvruchtensaus)

 

SUGGESTIE van uw Keurslager: Nieuwenhoofse beenham met Provençaalse saus

 

 

Wild op aanvraag

© Copyright 2017  Strobbe Design - Site by Plenso - All Rights Reserved.

Keurslager Ivan en Viviane