Openingsuren : Ma-di-woe:  8u - 12:30u  / 14u - 19 u  •  do en vrij : gesloten  •  za: 8u - 12:30u  / 14u - 18:30 u  •  zo: 8u30 - 12:30u  / 16u - 19 u

KOUD VLEESBUFFET

 

buffet bestaande uit gebakken rosbief, hesp met asperges, gebakken kippenbout,
kip met kruiden, salami, kalfsworst & gebakken varkensgebraad.

Verkrijgbaar met of zonder groenten

 

VEREDELD KOUD BUFFET – VLEES- & VISSCHOTEL

 

Buffet bestaande uit tomaat garnaal, gepocheerde zalm, gerookte

zalm, ei & tonijn, gerookte forelfilet, gebakken kippenboutjes,

asperge hamrol, gebakken rosbief, gerookte ham, gekookte tong,

salami, salami & afgewerkt met een kleurige fruitversiering.

Verkrijgbaar met of zonder groenten

 

ITALIAANS BUFFET

 

Vitelo tonato, gerookte zalm met ajuinsnipers, Parma met meloen,

tomaat mozarella, kipcarpaccio, rundercarpaccio, pastrami, tapasbuffet

2 soorten pasta in vinaigrette

Aangepast brood

 

 

 

vanaf 6 pers.

MINI BELEGDE BROODJES

 

Minisandwiches belegd met bereid gehakt, préparé, vleessalade, hesp, paté, kaas, tonijnsalade & groentjes

 

BELEGDE BROODJES DELUXE

 

Minisandwiches belegd met garnaalsalade, Italiaanse ham, rivierkreeftsalade,

Noordzeesalade, gerookte ham, brie, geroosterde beenhamsalade & groentjes

 

 

 

KAASSCHOTEL

 

Mini- kaasassortiment versierd met fruit

 

 

 

 

 

 

Kaasschotel - volle maaltijd

 Natuur  of Met fruit en garnituur

 

 

 

 

 

© Copyright 2017  Strobbe Design - Site by Plenso - All Rights Reserved.

Keurslager Ivan en Viviane